buy viagra
Home » Despre noi

Klan M.C. SRL este o firma de transport rutier de marfa cu sediul in Romania. Ne desfasuram activitatea in paralel cu alti agenti economici de profil, potrivit reglementarilor de drept intern si international. Actuala societate comerciala a luat fiinta in anul 2003 in Baia Mare.

Denumire: SC KLAN M.C.SRL
NR REG. COMERT: J24/849/2003
CIF: RO 15649643
Iban RON : RO22BTRLRONCRT0222412501
BANCA TRANSILVANIA
“KLAN MC” SRL este o persoana juridica romana cu sediul social in orasul Baia Mare, Bulevardul Bucuresti, nr.24, ap.65, judetul Maramures .

Domeniul si activitatea prioritara firmei noastre e constituita din:

  • Transport rutier de marfuri Cod caen 4941
  • Activitati conexe transportului rutier de marfa (Casa de expeditii)

Activitatea societatii este organizata si se desfasoara pe principiul orientarii catre satisfacerea si intelegerea nevoilor clientilor. Prin munca si programul pe care il avem la dispozitia clientilor am reusit sa crestem si sa ajungem la nivelul cerut de piata precum si de catre clienti. Mereu suntem deschisi la solutii si negocieri cat si la o colaborare deschisa cu cei cu care colaboram atat clienti cat si furnizori si colaboratori, Avand principii puse la punct reusim sa fim la inaltime.

Se remarca o buna organizare a activitatii si preocuparea de a se crea un climat favorabil muncii in echipa, factor important in crestera productivitatii firmei. Prin certificarile pe care le avem in domeniul economic cat si al transporturilor (licente) putem satisface nevoile de pe piata


UA-41074749-2